Студенти поставиха исканията си пред Според предварителния регламент, определен от

...
Студенти поставиха исканията си пред Според предварителния регламент, определен от
Коментари Харесай

Професорите на изпит пред студентите

Студенти сложиха настояванията си пред Според предварителния правилник, избран от студентите всеки претендент се срещаше с тях в границите на 30 минути при закрити порти, без наличието на никакви външни лица. Първи на среща с тях. влезе проф. доктор Илия Баташки.

" Срещата със студентите беше доста значима и забавна, с цел да чуя техните мнение и да обсъдим проблемите, които те считат, че би трябвало да бъдат решавани в Медицинския университет. Един от тях е, че желаят да се увеличи равнището на преподаване на материала. Това може да стане, посредством повишението на квалификацията на самите преподаватели,. Можем да го реализираме и и то ще е добре за всички. Както и да отговорим позитивно на техните претенции да имат по-сериозен надзор при провеждането на изпитите ", съобщи проф. доктор Илия Баташки.

След него със студентите се срещна и изпълнителният шеф на УМБАЛ " Свети Георги " проф. доктор Карен Джамбазов.

" Стимулирането на студентите, постигнали най-хубави резултати в образованието и тези от тях със мощни спортни достижения е един от методите да накараме младежите да бъдат по-активни и да се усъвършенстват ", съобщи проф. доктор Карен Джамбазоз. Той разяснява и казуса, изказан от някои студенти, че не рядко им пишат слаби оценки на изпити и ги на ремонти които нови спомагателни доходи на Университета.

" Този проблем ще го обсъдим съществено и считаме, че ще стартираме да го решаваме с въвеждането на съвременни европейски практики при провеждането на изпити ", съобщи проф. доктор Карен Джамбазов. Той добави още, че е доста значимо да бъде засилено практическото образование на студентите, като се употребява по-активно Симулационни център.

Останалите двама претенденти проф. доктор Николай Бояджиев и проф. доктор Мариана Мурджева дадоха отговор на поставените проблеми пред студентите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР