Студенти от Уисконсин заявяват, че се страхуват да живеят в

...
Студенти от Уисконсин заявяват, че се страхуват да живеят в
Коментари Харесай

Студенти от Уисконсин заявяват, че се страхуват да живеят в общежитието си

Студенти от Уисконсин декларират, че се опасяват да живеят в общежитието си … Новата постройка на общежитието за студенти от Университета в Уисконсин е издигната преди 11 години, само че през последните няколко години хората, живеещи в нея, постоянно приказват за странни плашещи звуци и призраци, които се появяват в стаите им. Студентите, живеещи в общежитието на кампуса “Horizon Village ”, който е на територията на Университета, се опасяват да живеят в постройката, заради паранормалните феномени, които се случват там. Като се има поради, че постройката на общежитието е издигната единствено преди десетилетие, това звучи необичайно. Но тя е издигната на мястото на остаряла къща и призраците може да са свързани с нея. Наскоро, локалните медии получават недоволства от Елис Хаген и нейните съквартиранти, които са доста уплашени от странни звуци. Елис споделя: „ Живея в стая на 5-ия етаж, а над нас е единствено покрива. Звуците бяха все едно някой тича по покрива. Моите съседи са чували доста други необясними почуквания. Една вечер чухме по какъв начин те крещят и бягат от стаята си. Оказа се, че са чули тракане по стената, а незабавно по-късно кошницата за пране и столът до масата почнали да се движат сами! ”



Horizon Village Когато Елис Хаген взема решение да ревизира дали феномените са свързани с някаква покруса, случила се в тази постройка по-рано, тя схваща, че в постройката, която в миналото е била на мястото, един студент е умрял от инфаркт. Четете още: След отблъскващ сън, жена намира загадка врата Тогава Елис се натъква на клюки, че в миналото на това място е имало гробище, където са били погребвани и студенти. Тази информация към момента не е тествана, макар, че сигурно изяснява призрачната активност. Хаген и нейните съквартиранти не са единствените, които претърпяват странни събития там. Студентката Хана Гилбърт твърди, че един път е видяла призрачна жена, седнала на дивана. А през друга нощ се появила висока, тъмна фигура, стояща в края на коридора. Гилбърт и нейните съквартиранти стават очевидци на затръшване на порти от единствено себе си, завъртане на кранчето на мивката, включване и изключване на светлините.



Оплаквания за активност на полтъргайст и наблюдения на духове са идвали от този хостел и преди. През 2015 година, студентката Джоселин Харт разкрива, че тя и нейната съквартирантка са почнали да чуват странни звуци и движещи се обекти измежду нощ, както и да усещат непознато наличие в стаята си. Един ден те виждат призрачна фигура, седнала на масата им. През 2018 година, студентът Итън споделя, че той и приятелите му са били в стаята и са чули неясен тон, приближаващ от горната страна, където се намира стая номер 420. Звукът бил все едно нещо тежко се влачи по пода. Когато той и приятелите му се качили на горния етаж и влезнали в стаята, там нямало никой. По-късно, когато момчетата стартират да слизат по стълбите, чуват мощен гръм от горната страна и незабавно хукват назад нагоре. Но още веднъж не намират никого …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР