Студенти от техническия център на окръг Шелби в американския щат

...
Студенти от техническия център на окръг Шелби в американския щат
Коментари Харесай

Пикап Toyota Hilux с муцуна от BMW 3er

Студенти от техническия център на окръг Шелби в американския щат Алабама сътвориха неповторим автомобил, в който са комбинирани първото потомство на Toyota Tacoma и BMW 3-Series E30. Автомобилът ще бъде показан на автомобилното ревю в Алабама, което ще се организира от 15 до 18 април в конгресния център в Бирмингам-Джеферсън, Алабама.

Публиката ще види хибрид сред средноразмерния пикап Toyota Tacoma (в Европа се продава под името Hilux) от 2001 година и седан BMW 325i от далечната 1987 година. Колата е издигната от студенти, като и двата „ донора “ са били в произшествия преди „ пластичната хирургия “, и студентите са решили да създадат една кола от девте ударени. Резултатът е доста невероятен автомобил.

Интересно е, че вътрешната двойка фарове са покрити с капаци с черепи върху тях - логото на фиктивен воин от вселената на комиксите на Marvel, а капачките на главините на колелата са украсени с лога на BMW. В състава на баварската компания в никакъв случай не е имало пикапи и всички копия, които се появяват на пазара, са " самоделки " или направени от разнообразни студия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР