Студентът по право в Сиатъл, обвинен в преследване на Тейлър

...
Студентът по право в Сиатъл, обвинен в преследване на Тейлър
Коментари Харесай

Преследвачът на Тейлър Суифт от Ню Йорк психически „неспособен“ за съдебен процес, адвокат твърди в молба да го измъкне от остров Рикърс

Студентът по право в Сиатъл, упрекнат в гонене на Тейлър Суифт, беше приет за душевен неспособен за правосъден развой, съобщи неговият юрист в сряда – като тя упорства за освобождението на клиента му от пандиза на остров Рикърс.

33-годишният Дейвид Кроу трябваше да се яви в наказателния съд в Манхатън в сряда за чуване, обвързвано с следващото му дебнене пред жилището на Суифт в Ню Йорк, само че резултатите от скорошна разпоредена от съда оценка на психологичното му здраве го задържаха при Рикърс, неговия юрист сподели.

Кроу беше прегледан от най-малко двама психиатри, които откриха, че той „ не е кадърен да продължи освен с оценката, само че и с прегледа на престъпното му досие “, сподели юрист Катрин Легерос Баджук.

Но Кроу няма да бъде изместен в заведение за психологично здраве, а вместо това ще остане зад решетките най-малко до петък, когато е планувано друго чуване.

Адвокатът сподели, че окръжната прокуратура на Манхатън не се е съгласила с прехвърлянето, макар че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР