Студентът по медицина от пети курс на Медицински университет-Пловдив Здравко

...
Студентът по медицина от пети курс на Медицински университет-Пловдив Здравко
Коментари Харесай

Възпитаник на МУ-Пловдив с приз „Студент на годината

Студентът по медицина от пети курс на Медицински университет-Пловдив Здравко Иванов получи наградата " Студент на годината ". 

Той беше отличен на публична гала на Националното посланичество на студентските препоръки. Призът е в категория опазване на здравето. 

„ В годините до момента съм се уверил, че насъбраните от мен опит и триумфи, както в обществен, по този начин и в научен проект, са ме трансформирали в персона, умееща да си слага изпълними цели и да ги реализира “, сподели Здравко Иванов. 

През последната академична година той е постигнал междинен семестриален триумф 6.00.

Участвал е на интернационалните и национални медицински конференции за студенти и млади доктори. На International Medical Students` Summit of Bucharest 2021 е спечелил второ място в сесия “Clinical Section ” за орална презентация и първо място в сесия “Fundamental Section ” като съавтор.Награден за най-добър отчет в сесия “Therapeutic Session ” на Science and Youth 2022. Завоювал трето място за орална презентация в сесия “Internal Medicine Oral session ” на XXth International Congress of Medical Sciences for students and young doctors (ICMS) и първо място на отборно съревнование “Medical Universiade ” на International Biomedical Congress Sofia 2022. Участвал е интензивно с показване на теоретичен труд на Joint Forum: 11th South-East European Conference of Chemotherapy, Infections and Cancer and 31st Annual Assembly of International Medical Association Bulgaria, ХIХ Конгрес на Българската асоциация по радиология и International Biomedical Congress Sofia 2022. 

„ Ценни медицински умения добих на занятията „ Практическо образование за работа в кабинет по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина “ и „ Раждане при раменна дистокия “. Благодарение на клиничните стажове, които реализирах в клиниките по кардиология и ортопедия във Франция, съумях да се докосна до системата на опазване на здравето в една развита западна страна и добих визия за работата в действителна болнична конюнктура “, споделя той.

Отбелязва, че чрез приключения от него курс по меки умения и предприемачество по план “Омниа ” в МУ-Пловдив, е получил базови знания за предприемачеството в здравната процедура и смисъла на информационните качества в професионален проект. 

НПСС отличи на публична гала, най-успешните и дейни студенти на България в 16-ото издание на Националния приз " Студент на годината ". 

Събитието беше под патронажа на президента Румен Радев. Държавният глава връчи премията " Студент на годината - 2022 " на Радина Иванова Бодурова, която е трети курс във Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ". 

В категорията " Здравеопазване " премията беше връчена от заместник-министъра на опазването на здравето доцент Александър Златков на Здравко Иванов Иванов от Медицински университет-Пловдив. 



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР