Студент пострада тежко в бар на морето. Челюстта му е

...
Студент пострада тежко в бар на морето. Челюстта му е
Коментари Харесай

Строшиха на три места челюстта на студент с бокс в бар на морето в Бургас

Студент пострада тежко в бар на морето. Челюстта му е счупена на три с бокс. Така посрещна Джулай на бургаския бряг 19-годишен студент от София. Агресията била предизвикана поради съборено случайно парче пица. 

Агресорът е човек от защитата на събитието. 



В момента съм със специфична шина, до момента в който ми зарастне челюстта. Заради нея мога да се храня единствено със сламка. Спя по тил и ми е извънредно мъчно. Не мога да си мия зъбите, не мога да си отворя устата, боли ме. 

Това описа пред Нова тв 19-годишният Владимир.

Двамата с него сме другари от години. В към 2 часа на Джулай взех решение да седна на едно ремарке, тъй като доста се уморих. Седнах, само че в тъмното не видях, че откъм гърба има пица. Ремаркето обаче се обръща, всичко в него дружно с мен пада. Владо пристигна да ми помогне и до момента в който се изтупам, пристигна гард от събитието. Тъй като му унищожих закуската, му предложих пари, с цел да го обезщетя. Обаче до момента в който стартира да приказвам, той ми заби един здрав пестник. Паднах на земята. Владимир притича до мен, стартира да приказва с гарда, описа с Валентин. 

Той ме удари доста мощно. Видях в ръката му нещо да проблясва, по тази причина помислих, че е бокс. удари ме с това нещо единствено един път. Започнах да кървя, споделя потърпевшият.

Веднага започнаха да идват хора да видят какво се случва. Дойде втори охранител, който почна да ни гони, а устата му беше счупена на части, кървеше. Биячът просто се обърна и си потегли. То се виждаше ясно, че не просто му е избит или строшен зъб, а че челюстта му е страшена, споделя младежът. 



Съжалявам, че мотивът за среща е подобен. Ние не толерираме сходна приложимост на мощ. Мога да кажа, че във връзка случая, не наш чиновник е използвал мощ. Инцидент, че има, разбрах два часа след случая. Но ние нямаме подобен чиновник. Полицията ми сподели фотография, ние не познаваме този човек. В интернет се продават наши униформи и дрехи. Смятам, че такава униформа се е употребява, с цел да се избегне възнаграждение на вход за събитието, коментира Антон Великов, шеф на охранителната компания.

Такива случаи имаме от разнообразни музикални фестивали и концерти, добави той. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР