Студент отнесе 100 лева глоба след като се сби с

...
Студент отнесе 100 лева глоба след като се сби с
Коментари Харесай

Студент отнесе глоба след пиянска свада в „Тракия”

Студент отнесе 100 лв. санкция откакто се сби с двама подпийнали мъже до бензиностанция на бул. „ Санкт Петербург “ в ЖР „ Тракия ”.
Прочетете още
През нощта на 26 против 27 май 2022г. потърпевшият и негов другар посетили няколко разнообразни заведения на територията на ЖР „ Тракия ”, където използвали незнайно количество уиски. Малко преди 04,00ч. сутринта след визитата на следващата дискотека, двамата се движили пешком когато по пътя се засекли със студента. Между тримата почнал диалог, който бързо прераснал във устен спор с нанасянето на обиди и от двете страни, въпреки да не се познавали. Словесното спречкване прераснало във физически спор, като студентът блъснал единия от подпийналите с пестник в лицето, след което побягнал към близката бирария и се скрил в намиращия се до нея хотел. Междувременно двамата другари се обадили на тел. 112 и на място дошъл полицейски екип от пето РПУ, който посъветвал потърпевшия да подаде тъжба.

На 1 юни потърпевшият посетил Катедрата по правосъдна медицина и си извадил здравно.

Случаят бил докладван на Районна Прокуратура-Пловдив, само че от там отказали да образуват досъдебно произвеждане с аргумента, че става въпрос за дребно безчинство, заради което материалите по преписката били изпратени на Началника на 05 РУ-Пловдив с оглед предприемане на дейности по административен ред.

След случилото се, студентът направил цялостни признания и изразил страдание за стореното от него. С оглед чистото правосъдно минало и положителните му характеристични данни съдът решил да му наложи минимално наказване – санкция в размер от 100 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР