Студент от Враца ще бъде изправен пред съда, след като

...
Студент от Враца ще бъде изправен пред съда, след като
Коментари Харесай

Спипаха студент при наркосделка в Згориград, криел си дрогата в гащите

Студент от Враца ще бъде изправен пред съда, откакто бил хванат в миг на наркосделка в село Згориград, научи организация BulNews. 
22-годишният Г.П. е студент, само че е с неприятни характеристични данни. В предишното му е налагано административно наказване за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Известен е като лице, продаващо опиати. От свидетелските показания по делото е видно, че те купували от него екстази, марихуана, „ чай за пушене “.
Вечерта на 11 февруари предходната година, след поредна спогодба с клиент, Г.П. дошъл с автомобила си в секи Згориград. Непосредствено при реализирането на продажбата на опиат към тях доближил полицейски патрул. 
При последвалото претършуване в автомобила били открити и конфискувани полиетиленови пликове, съдържащи зелена суха листна маса. При полеви тест тя реагирала на канабис.
Приведен в ареста на районното във Враца, Г.П. си признал пред служителите на реда, че в бельото му има скрити още 8 сгъвки с наркотично вещество, които предал непринудено. 
По делото е била направена физикохимична експертиза, открила типа на конфискуваните наркотични субстанции – коноп с друга централизация на тетрахидроканабинол и ADB-BUTINACA, представляваща синтетичен канабиноид.
Разпитан в хода на досъдебното произвеждане, обвиненият се е признал за отговорен и е изразил страдание за осъщественото от него незаконно действие.
Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР