Студент от университета Джеймс Мадисън е осъден на 100 дни

...
Студент от университета Джеймс Мадисън е осъден на 100 дни
Коментари Харесай

Студент от САЩ ще лежи в затвора заради фалшиви избирателни списъци

Студент от университета " Джеймс Мадисън " е наказан на 100 дни затвор, откакто се е признал за отговорен, че е записал мъртви гласоподаватели в интерес на Демократическата партия, по време на изборите за президент през 2016 година, написа The Washington Examiner.
Андрю Спилс, на 21 години, е наказан на 100 дни затвор, от федералния съд на Вирджиния, за това, че е записал 18 формуляра за регистрация на гласоподаватели предишния август. Съдията е отказал да наложи санкция, защото младежът не е кадърен да я заплати, съобщи " Фокус ".
Изборната машинация се санкционира с до 1 година затвор и 100 хиляди $ санкция в щата Вирджиния, само че Спилс е сключил съглашение със съда. Затова присъдата му е толкоз дребна.
Студентът е работил за акцията на Демократическата партия на Съединени американски щати, по време на регистрацията на гласоподавателите. Той е признал, че е приготвял фалшифицирани изборни формуляри, като е получавал името, възрастта и адреса на обособените мъртви гласоподаватели, непосредствено от отдела на Демократическата партия във Вирджиния. Той е измислял рожденната дата, на основата на годините на лицето и е измислял социалноосигурителните номера, обявиха от Правосъдното министерство на Съединени американски щати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР