Студент от университета Белмонт е в критично състояние, след като

...
Студент от университета Белмонт е в критично състояние, след като
Коментари Харесай

Студент в колежа в критично състояние, след като беше ударен от бездомен куршум в парк в Нашвил

Студент от университета Белмонт е в сериозно положение, откакто беше ударен в главата от подведен патрон, до момента в който вървеше по пътека покрай кампуса в Нашвил, оповестиха чиновници.

Заподозрян е арестуван за стрелбата, която се случи във вторник следобяд, когато Джилиан Лудвиг, на 18, вървеше по пистата в парка Edgehill Memorial Gardens, се споделя в известие за пресата от полицейското ръководство на Метрополитен Нешвил.

Изстрели проехтяха към 14:24 ч., когато мъж на улица покрай парка откри пукотевица по движеща се кола, оповестиха от полицията.

Лудвиг е бил прострелян и незабавно е примрял, само че не Не е открита до към час по-късно, когато някой минаващ я видя и се обади в полицията, се споделя в известието. Тя беше откарана в медицинския център на университета Вандербилт в „ извънредно сериозно положение “.

Стрелбата служи като още един образец за трайната контузия от насилието с оръжие в Съединени американски щати, където ежедневните действия като вървене на работа, боулинг с другари или празнуването на празник е било принудително прекратено от пукотевица. Невинни минувачи постоянно страдат от следствията, в това число бременна жена в Масачузетс, която беше ударена от подведен патрон, до момента в който се возеше в рейс, убивайки нероденото си дете, и 10-годишно дете в Калифорния, което беше убито от подведен патрон, до момента в който играеше с братовчедите си.

В Нешвил полицията употребява видеонаблюдение и информация от очевидци, с цел да разпознава 29-годишния обвинен, споделиха те. „ Той призна, че е стрелял по време на изявление с детективи в полицейския щаб. Той твърди, че е дал забърканото оръжие на друго лице “, се споделя в известието за новините.

Заподозреният е упрекнат в утежняващо нахлуване и подправяне на доказателства, сподели полицията. Той е арестуван против гаранция от 260 000 $ за тези обвинявания, съгласно архивите на пандиза. Той също по този начин е изправен пред обвиняване за отсъствие в съда в петък по обвинявания, свързани с кражба на автомобил през септември, съгласно известието за новините.

Не е ясно дали обвиненият има адвокат; CNN се обърна към публичния бранител на окръг Дейвидсън за коментар от негово име.

Edgehill Memorial Gardens Park е на към половин миля от кампуса на университета Белмонт, където студенти, преподаватели и личен състав се причислиха от градските водачи в сряда на молебен за Лудвиг. Служба се организира и в родния й щат Ню Джърси.

За повече вести и бюлетини на CNN създайте акаунт на CNN.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР