Студент от колеж в Ню Хемпшир в четвъртък се призна

...
Студент от колеж в Ню Хемпшир в четвъртък се призна
Коментари Харесай

Човек от Ню Хемпшир се признава за виновен за заплаха срещу представител Мат Гаец след превъртане на TikTok

Студент от лицей в Ню Хемпшир в четвъртък се призна за отговорен по федерални обвинявания за опасност за ликвидиране на член на Конгреса, откакто се ядосал, до момента в който пийнал скролвал в TikTok.

Въпреки че управляващите не назоваха името на члена на Конгреса, конгресменът Мат Гетц удостовери, че той е бил целта, когато пусна заплашителното гласово известие в основата на случая в своя подкаст по-рано тази година. CNN се свърза с офиса на републиканеца във Флорида за коментар.

Обвиняемият, 24-годишният Алън Полър, е изправен пред до пет години затвор, когато бъде наказан през януари.

Според правосъдните документи Полър, който е студент в Keene State College в Ню Хемпшир, се е обадил във Вашингтон, окръг Колумбия, офиса на неназован член на Конгреса малко след среднощ на 29 март.

Никой в ​​офиса не отговори, споделиха прокурорите, тъй че Полър остави гласова поща, предупреждавайки члена да спре да „ идва за гейовете “ и заплаши да убие члена, в случай че продължат.

„ Ако продължите да идвате за гейовете, ние ще отвърнем на удара и ви подсигурявам, че не желаете да се чукате с нас “, сподели Полър съгласно правосъдните документи. „ Ще ви убием, в случай че това е належащо. Ще получа патрон в шибаната ти кралска глава, в случай че повече се е**ш с правата ми. ”

По-късно Полър призна, че е оставил известието в изявление с правоохранителните органи, съгласно правосъдните документи, като сподели на проверяващите, че е пил и се е ядосал, до момента в който е гледал видеоклипове в TikTok.

Адвокатът на Полър Джеси Фридман сподели в изказване, че неговият клиент „ осъзнава, че омразата под всякаква форма е неправилна и нараняваща. Той поема отговорност за дейностите си и не е възнамерявал с дейностите си да аргументи щета или опасност за някого.

Като част от съглашението си за признание на виновността, Полър се съгласи, че въпреки да не е възнамерявал да извърши опасността, той е знаел, че гласовата му поща ще бъде обсъждана като такава.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР