Студент от колеж в Айова беше заподозрян, че шофира в

...
Студент от колеж в Айова беше заподозрян, че шофира в
Коментари Харесай

Ченгетата от Айова арестуваха трезвен студент за шофиране в нетрезво състояние. Съдебният му процес върви напред.

Студент от лицей в Айова беше обвинен, че кара в нетрезво положение, макар че не сподели никакви физически признаци на интоксикация и пробата с дрегер сподели равнище на алкохол в кръвта 0,00. Мъжът към този момент е съдил служителя на реда, който го е арестувал подправено – и като част от продължителна правосъдна борба, федерален съд постанови, че делото може да продължи.

През август 2022 година 19-годишният Тайвин Галанакис карал късно през нощта в Нютън, Айова, когато бил спрян от локалните служители на реда Нейтън Уинтърс и Кристофър Уинг. Според body camera f, Уинтърс съвсем незабавно почнал да разпитва Галанакис за потреблението му на алкохол.

Когато Галанакис отхвърля да пие, Уинтърс дал отговор „ Какво имаш поради нито един? “ В отговор Галанакис му предложил да си направи тест за алкохол. Вместо това обаче Уинтърс подлага Галанакис на серия полеви проби за трезвеност. Докато Галанакис наподобява изтрезнял, Уинтърс твърди, че се е провалил на тестванията. Накрая Уинтърс дава на Галанкис тест за алкохол, който по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР