Студент остана като гръмнат, след като разбра, че е единственият

...
Студент остана като гръмнат, след като разбра, че е единственият
Коментари Харесай

Студент пътува сам 8 часа в самолет

Студент остана като гръмнат, откакто разбра, че е единственият пасажер на борда на 8-часов полет на British Airways от Лондон до Онтарио. Това му донесе прекарване, което в никакъв случай няма да не помни, написа pochivka.blitz.bg.

Кай Форсайт е от Дърби, Англия, само че учи в лицей в Съединени американски щати. Той се прибирал назад към Щатите, когато имал „ най-странното прекарване “ на аероплан, в който нямало други пасажери с изключение на него и екипажа.



Във видео в TikTok той демонстрира редиците с празни седалки и изяснява: „ Салонният екипаж и аз бяхме единствените на борда на самолета “.

След това взема решение да смъкна страничните облегалки и да се изтегне комфортно като в легло върху четири празни седалки. И изобщо си изкарал ужасно по време на полета.



„ Беше 8 часа, по тази причина си направих легло. Буквално най-удобното пътешестване, което съм имал в аероплан “, написа той.

Кай демонстрира още, че са му дали цяла кутия бисквити, защото нямало други пасажери, на които да ги раздадат. „ Буквално ми дадоха неограничена храна “, хвали се той.

По думите му, нямало по какъв начин да го настанят в бизнес или първа класа, което било единственият минус в приятното пътешестване.

Mabye the wierdest experience
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР