Студент ограби кондуктор в метрото на Чикаго, а когато майка

...
Студент ограби кондуктор в метрото на Чикаго, а когато майка
Коментари Харесай

Студент извърши въоръжен грабеж. Майка му не се смили, издаде го! СНИМКИ

Студент ограби кондуктор в метрото на Чикаго, а когато майка му разбра, води обирджията в районното ръководство.

Престъплението на 18-годишният Сион Браун било снимано на охранителни камери в райно на мястото на престъплението, написа Daily Mirror.

По време на обира Браун бил въоръжен. Той заплашил служителя на метрото с револвер и му лишил всичките пари. Сумата, която отмъкнал била едвам 110 $. След това той изхвърлил оръжието в кофа за отпадък и побегнал.

По случая почнало полицейско следствие, като фотографиите на нарушителя били публикувани. Именно по този начин неговата майка схванала за " страничните занимания " на своя наследник.

След като се уверила, че Сион е направил тежкото закононарушение, дамата избрала да го закара сама до полицейското ръководство.

По време на първото му чуване неговият юрист пледирал, че младежът е направил закононарушението само поради това, че бил гладен и незабавно му трябвали пари за храна.



На тази теза обаче съдията, която гледала делото дала отговор, че в миналото също е била гладна, само че не е прибягвала до въоръжени грабежи.

На Сион Браун било отказано да бъде освободен под гаранция, а наказването за осъщественото от него закононарушение ще бъде решено на 4 март.

Остава да се надяваме, че решителната постъпка на неговата майка, ще отблъсне младежа от незаконния метод на живот.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР