Студент, който описва себе си като първия домашен терорист в

...
Студент, който описва себе си като първия домашен терорист в
Коментари Харесай

20-годишен студент, планирал да убие 50 души и направил наръчници за бомби „Направи си сам“ за „неподходящи“, вкаран в затвора

Студент, който разказва себе си като „ първия домакински терорист в Обединеното кралство “, е вкаран в пандиза, откакто е възнамерявал да убие 50 хората.

Джейкъб Греъм, 20, от Норис Грийн, Ливърпул, написа " по какъв начин да " управление за тероризъм, предопределено за " несъответствуващи " и " обществени никого ", което включва указания за оръжия, експлозиви и токсини. Ученикът, който е ходил в колежа Хю Бейрд в Бутъл, сподели, че се е почувствал пренебрегнат от оборудването и е желал да " буйства ".

Кралският съд в Манчестър чу по какъв начин той записва изопачени видео известия под името " Destro the Destroyer " в дома на майка си. Греъм, чийто " кумир " беше американският терорист Теодор Качински - " Unabomber ", в допълнение упрекна държавното управление за неговия " неудовлетворителен " живот.

Г-н Justice Goose осъди Греъм на 13 години с пет години продължен лиценз. Той също по този начин би трябвало да уведоми полицията за местонахождението си в продължение на 30 години, подреди съдията. Това идва, откакто той беше приет за винов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР