Студент, идентифициран погрешно като стрелец с нож зад вилнеене в

...
Студент, идентифициран погрешно като стрелец с нож зад вилнеене в
Коментари Харесай

Студент от Сидни критикува интернет детективи, след като е бил погрешно идентифициран като ловец с нож Бонди

Студент, разпознат неправилно като стрелец с нож зад бушуване в Сидни, приказва за вредите, нанесени от по този начин наречените детективи дилетанти.

Студентът първа година по компютърни науки Бен Коен, на 20 години, беше упрекнат в наръгване с нож на купувачи по време на разходка в Bondi Junction Westfield в събота. В рамките на часове същинският провинен, 40-годишният Джоел Каучи от Куинсланд, е разпознат.

Малко след офанзивата името „ Бенджамин Коен “ стартира да се постанова в обществените медии, защото повече от 50 000 консуматори го загатнаха.

След като името му беше изчистено, Бен приказва с News.com.au за „ доста рисковите “ обвинявания и за това по какъв начин заблудени детективи могат да „ унищожат “ живота на човек с голословните си теории.

Бащата на Бен Марк сподели, че фамилията е оставено в положение на потрес, откакто обвиняванията се появиха онлайн. „ Мисля, че те просто са избрали първото лице, което наподобява по същия метод и дава отговор на личните им претекстове или това, коет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР