Студеното време е вече факт и каквото и да правим,

...
Студеното време е вече факт и каквото и да правим,
Коментари Харесай

Ако искате бързо да свикнете със студеното време, направете тези 5 неща веднага!

Студеното време е към този момент факт и каквото и да вършим, няма по какъв начин да повлияем на температурата. Затова е време да се замислим по какъв начин по-бързо да привикнем към измененията, тъй че да се усещаме удобно, когато напуснем топлината и уюта на дома.

Предлагаме ви да извършите тези 5 неща и сме сигурни, че ще ви е доста по-приятно, до момента в който обикаляте из улиците, вършейки дилемите си.
5 неща, които да създадем, с цел да привикнем по-лесно към студа: • Спрете да се навличате;
Когато човек облече няколко пласта облекла върху себе си, той стартира да глези тялото. Спрете да го вършиме. Запомнете, че тялото има механизми, които го защищават от студа. Не споделяме, че би трябвало да излизате на открито по блуза с пай ръкав, само че един пуловер и яке е задоволително. Така доста по-лесно ще привикнете към студеното време.
• Намалете отоплението;
Не е належащо отоплението в дома ви да е на най-много. Когато излезете на открито, тялото ще е в потрес, поради големите температурни промени. Освен, че по-лесно ще се адаптирате, ще спестите и от сметки за отопление, в случай че включите климатика или парното на междинна температура.
• Движете се и се хранете добре; Какво да облечете, когато бягате в студено време?
Да, времето малко внезапно захладня и от тук нататък ще става още по-студено. На вас ви се бяга и би трябвало да намерите решение на изникващия...

Това е следващото нещо, за което човек да се замисли, в случай че желае да се оправи елементарно и безпроблемно със студа на открито. Много е значимо да бъдем физически дейни, както и да се храним вярно. Сега е моментът да измененията тези неща.
• Вземете си хладки душове;
Категорично това не се нрави на всеки, само че е доста сполучлив способ. Достатъчно е даже да пуснете студената вода за 20 секунди и по-късно да върнете топлата. Правете го постоянно и напълно скоро ще настъпи смяна в реакцията на тялото ви към студа.
• Разхождайте се постоянно на открито.
Това е последното нещо, което можете да извършите, в случай че желаете в действителност да свикнете бързо с ниските температури. Правете си чести разходки, даже да не ви се постанова да газите по заледените улици.

Невъзможно е да победим студа, само че можем да помогнем на тялото си по-лесно да привикне към тези промени!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР