Студено утро с температури от 3-4 градуса очаква пловдивчани днес.

...
Студено утро с температури от 3-4 градуса очаква пловдивчани днес.
Коментари Харесай

Студено утро и слънчев следобед в Пловдив

Студено утро с температури от 3-4 градуса чака пловдивчани през днешния ден. С развиването на деня небето ще се прояснява, а температурите последователно ще се покачват. В следобедните часове се чакат стойности от 14-15 градуса. Валежи над града не се чакат.
Прочетете още
Над Южна България облачността още веднъж ще се усили и тук-там, основно в Рило-Родопската област ще превали дъжд. Над Северна България ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, в Дунавската низина сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в Горнотракийската равнина до 14°-15°, в София - към 7°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца. През деня едва ще се намали, само че вечерта още веднъж ще се увеличи до утринните стойности.

Над планините облачността ще бъде най-вече забележителна и тук-там ще превали сняг, под 1000-1200 метра дъжд. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността още сутринта ще намалее над доста региони до най-вече слънчево време. По-късно денем над южното крайбрежие облачността още веднъж ще се усили, само че дъжд не се чака. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР