Студените напитки понижават сърдечната честота и могат да причинят сериозни

...
Студените напитки понижават сърдечната честота и могат да причинят сериозни
Коментари Харесай

Студените напитки могат да причинят сериозни здравословни проблеми

Студените питиета намаляват сърдечната периодичност и могат да причинят съществени здравословни проблеми. Освен това тези питиета могат да застрашат имунната система, да провокират усложнения в дишането, да усилят тежестта и да причинят главоболие. Това съобщи експертът по вътрешни заболявания доктор Хакани Хазар за „ Хаберлер “.

Като съобщи, че консумирането на студени питиета бързо и в огромни количества понижава сърдечната периодичност, експертът по вътрешни заболявания доктор Хакани Хазар съобщи:

" Това може да аргументи съществени здравословни проблеми. Хората с проблеми със сърдечния темп би трябвало да заобикалят потреблението на студени питиета. Студените питиета провокират стесняване и закъснение на мускулите на стомаха. Те предотвратяват производството на стомашна киселина и забавят изпразването на стомаха ".

Д-р Хазар уточни, че тези, които са изправени пред знойните горещини, неумишлено рискуват здравето си, като пият студена вода, леден чай, кафе или безалкохолни питиета, с цел да се провиснал.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР