Студените месеци от годината идват и ще ни се наложи

...
Студените месеци от годината идват и ще ни се наложи
Коментари Харесай

Дом за милион лайкове

Студените месеци от годината идват и ще ни се наложи да прекарваме все по-вече време вкъщи. където е топло и уютно . А в случай че сме запалени по обществените мрежи, няма по какъв начин да не си качим някое и друго селфи или да снимаме и постнем по какъв начин тъкмо сме основали есенен уют у дома.

За да има всичко това най-хубавия резултат, би трябвало да знам по какъв начин да създадем мястото, в което живеем, добре изглеждащо за Instagram . Може би ни звучи необичайно, само че има някои дребни и хитри трикове, с които ще успеем да се наредим измежду инфлуенсърите в листата на приятелите си в обществената мрежа.

Персонален почерк

На фрагментите от вкъщи ни би трябвало да проличава, че сме почитатели на нещо. Ако си падаме по книгите, нареждаме деликатно (но не педантично) купчина забавни заглавия с красиви корици. Ако сме киномани, същото можем да създадем с колекционерски DVD-та. Меломаните залагат на винилови плочи или сбирка от дискове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nadine Brandes - YA Author (@nadinebrandes) на Ное 1, 2018 в 6:44 PDT

Не е наложително тези акценти да бъдат на напред във времето , само че е добре да участват на фрагментите като дискретно намекване, че сме забавни и интелигенти хора. Освен това, сходни фотоси провокират доста мнения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от jareds_wax (@jareds_wax) на Окт 31, 2018 в 9:43 PDT

Растения

Те внасят въодушевление и прохлада освен вкъщи, само че и в фотосите от вкъщи. Едно красиво цвете наподобява красиво на съвсем всевъзможен декор (освен в случай че не е оня стол, натоварен с дрехи).

Тук се придържаме към минимализма - би трябвало ни единствено едно растение и една по-интересна саксия или различен съд, в който да го сложим. Можем да прибавим и чашата ни за кафе в фрагмента да вземем за пример.

А в случай че сме почитатели на цветята и имаме цяла домашна градина, лайковете ще се натрупат един след различен . И най-добре да снимаме композицията от горната страна.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Auto-rénovation & Much More (@royalcabane) на Ное 1, 2018 в 8:42 PDT

Цветове

Всичко е по-красиво, когато е цветно. Ако в дома ни доминират черното и бялото, то е време да го поукрасим, в случай че желаеме да наподобява по-инстаграмско.

И даже нямаме потребност от пребоядисване на стени и сходни трудоемки процедури. Достатъчно е да прибавим ярки акценти , които да се набиват на очи - било то завеси, възглавници, диван, килим или скрин, облепен с шарено фолио.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от W.A.Green (@w.a.greenlondon) на Окт 18, 2018 в 11:40 PDT

Рафтовете

За селфитата няма какво да обясняваме, само че правили ли сме в миналото шелфи?! Зад хаштага #shelfie се крият на милион и 200 хиляди изявления в Instagram, на които има единствено едно - лавици, лавици и отново лавици.

Били то с книги, играчки, сувенири или пък буркани с подправки. Имаме цялостната независимост да декорираме и своя рафт , в който да се изфукаме в обществената мрежа. Препоръчително е въпреки всичко да не се припокрива с първата концепция за сбирките, написа Ideal Home.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @plantbonanza на Ное 1, 2018 в 7:58 PDT

Огледала

Те са доста значима част от пребиваването ни в Instagram, тъй като с тяхна помощ можем да си вършим селфита. Но огледалата са освен прийом, само че и предмет, с който да притеглим вниманието.

Вече ги има във всевъзможни причудливи форми и стоят супер на изчистена стена . Само би трябвало да ги снимаме по този начин, че да не се вижда отражението ни в тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Holtet Elektriske (@holtet_elektriske) на Ное 1, 2018 в 7:32 PDT

Светлини

Една екстравагантна нощна лампа или полилей са задоволителни, с цел да придадат на стаята самостоятелен почерк . Тук харесваме черното и бялото, както и всички металически отражения - злато, сребро, бронз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HEDEF AYDINLATMA (@hedefaydinlatma) на Ное 1, 2018 в 8:45 PDT

Алкохол

Докато някои колекционират винилови плочи, други събират бутилки отлежало уиски да вземем за пример. А в случай че нямаме бар количка у дома, то май е време да влагаме в една.

 Защо домът би трябвало да е постоянно чист
Защо домът би трябвало да е постоянно чист

Как ни въздейства животът в чист и спретнат дом

Подреждаме на нея сбирката си с алкохол, намираме точния ъгъл и щракваме съвършения кадър. Само след това да не се изненадваме от неканените посетители, които ще се запътят към нас да дегустираме дружно показаното.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Amy (@halelujah33) на Ное 1, 2018 в 6:47 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР