Студените дни вече са тук и ако още не сте

...
Студените дни вече са тук и ако още не сте
Коментари Харесай

Кубинките - практичната тенденция, която не бива да пренебрегвате

Студените дни към този момент са тук и в случай че още не сте се снабдили с всички нужни аксесоари (или пък имате още мъъъничко място в шкафа за обувки), Натали от Natali's Beauty поучава, че към този момент е време съществено да се замислите: Искаме ли да сте единствените модерно мацки, които нямат нито един чифт кубинки в дрешника си?

Струват ви се прекомерно грубовати и като че ли не се вписват в стила ви?
 image2_16x9.png Вирусите са тук, а подготвени ли сме за тях? На фокус
Нека ви убедим, че кубинките са една от най-практичните, комфортни и красиви фешън придобивки , които можете да имате за този сезон!

Има доста повече от единствено един тип кубинки - по-елегантни, лачени, с панделки, на ток, равни, в разнообразни цветове, даже шарени и златни! С капси, грубовати, леко заострени... Вижте няколко метода, по които можете да ги съчетавате!

1. Първият вид е типичен – с черни дънки с раздрани колене и висока талия и тениска, която, несъмнено, е прибрана под дънките. А за връхна дреха в хладните есенни дни – класическо кожено яке.

2. При втория вид цялата визия е в черно – от кубинките, към дънките, тениската, якето и шала. Тук любопитното е, че се комбинират разнообразни материи – от кожа през дънки до памук и фина плетка. Така, макар че сме облечени в един цвят, сътворяваме забавна визия.

 кубинки Unsplash

3. Тази визия ми е доста комфортна и ежедневна . Тук просто слагаме една оувърсайз блуза в хубав цвят горчица и леко я подпъхваме начело в дънките, с цел да подчертаем женствената си фигура
 Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки Edna предлага Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки
4. Време е и малко да разнообразим! Да имаш кубинки и да не ги съчетаеш с милитари панталон си е срамотия! А към тях можете да добавите още веднъж черната тениска и якето.

5. Ето и една обичана композиция! Кубинките можете да съчетаете с бяла дантелена пола, с прибрана в нея дънкова риза. Добавяме кожено яке, голям шал и…voila!

6. Ами в случай че облечем ефирна ярка рокля, обуем си кубинките и сложим едни фини черни ¾ чорапки? Това не е за всяка от нас, само че пък тези, които се усещат удобно в кожата си по този начин, излъчват страховит съблазън!

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР