Студени зали, недостатъчно тоалетни и кафе машини без консумативи. От

...
Студени зали, недостатъчно тоалетни и кафе машини без консумативи. От
Коментари Харесай

Броене по мъките в Панаира: Студ и празни кафе машини СНИМКИ

Студени зали, незадоволително тоалетни и кафе машини без консумативи. От това се оплакват пловдивчани и посетители от провинцията, които към този момент цяла нощ чакат да им пристигна редът да си предадат протоколите в 16 и 17 РИК в панаира.



Иван Великов е за първи път член на изборна секция в регион „ Тракия”. Казва, че надали ще повтори това си решение.

„ Пристигнахме в 12 часа в среднощ. Тогава бяха минали единствено 91 секции. 10 часа по-късно минаха към 200 секции, само че още чакаме да ни пристигна редът”, споделя той.



През по-голяма част от нощта в залата на палата 3 било толкоз студено, че даже не съумели да дремнат. „ Не стига това, ами от самото начало те облъчват с реклами – текат непрекъснато по високоговорителите и ти гръмва главата”, оплака се Великов.

Температурата в залата станала по-поносима едвам на сутринта.



Поетът Николай Славов, който бе член на изборна комисия от регион „ Централен” засегна и различен проблем.



„ Знаят още преди седмици, че тук ще дойдем 1800-2000 души. Толкова ли е комплицирано да сложат по десетина тоалетни за мъжете и дамите, ами би трябвало да се блъскаме толкоз хора в 2-3 тоалетни от времето на соца”, пита той.

В прилежащата палата, където чакаха членовете на изборните секции от региона обясняваха, че дамите са принудени да влизат в мъжките тоалетни.

Другият проблем са единствено двете кафе машини, които би трябвало да обслужат хиляди, които не са мигвали от 30 часа. „ На всеки половин час им свършват консумативите и никой не се сеща да ги зарежда”, изясни поетът.



Николай Славов засегна и казуса със сигурността. „ Всяка една комисия идва с чувалите и никой не ги ревизира най-малко с детектори за метал. Ами в случай че някой реши да направи терористичен акт? Има подобен площад! Иначе служителите на реда са през 10 метра и вършат забележки, че си смъкнал маската”, споделя той.

Много недоволства имаха и членовете на секции от селищата отвън града. Илиян Бочев и Валентин Трифонов пристигнали в 2 през нощта от Карлово. Тъкмо пристигнали и гръмнало зареждането на залата. „ Още не можем да се стоплим”, сподели Валентин Трифонов.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР