Студени ветрове в Монтана и Дакота се усещат до -57C,

...
Студени ветрове в Монтана и Дакота се усещат до -57C,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се шегува с гласоподавателите в Айова, че смъртта си „заслужава“ - тъй като се прогнозира, че температурите в САЩ ще паднат до -30C

Студени ветрове в Монтана и Дакота се усещат до -57C, до момента в който температурите може да са 20-40 градуса по-ниска от естествената в огромни елементи на страната сред Айдахо и Охайо.

„ За да подчертаем какъв брой интензивно е това експлоадиране на арктически въздух, над 95 милиона жители попадат в обсега на Предупреждение за леден вятър, Advisory, или Гледайте “, споделиха от Националната метеорологична работа на Съединени американски щати (NWS).

В Айова, където можеше да се почувства студено до -40C във вятъра, виелицата наложи пауза в предизборните събития, до момента в който републиканците се приготвят за първото партийно съревнование за номиниране в понеделник.

Но господин Тръмп – фаворитът-беглец за продобиване на номинацията на републиканците – сподели на поддръжниците си, че „ не можете да си седите у дома “ и че гласуването „ ще си коства “, даже защото купчини рекламни банери за снежна завивка и коли бяха изоставени.

„ Ако си болен като куче, казваш „ благи, даже да гласуваш и след това да умреш, коства си “, " сподели той, изм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР