Студена пот се лее като река Янтра върху измореното лице

...
Студена пот се лее като река Янтра върху измореното лице
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Нов ужас за милионера Бенчо! Данъчните и полицаите ще хапят по-силно от Цънцарова!

Студена пот се лее като река Янтра върху измореното лице на милионера Бенчо Бенчев, откакто спецпрокуратура стартира да го проверява за пране на пари и данъчно закононарушение. Това разкриха пред БЛИЦ негови близки, които са разочаровани, че досегашните му другари са му обърнали тил.

Според информация на БЛИЦ, данъчните ще създадат огромна проверка на Бенчев, която ще обхване последните 10 години. Финансовата инспекция ще бъде следена от мегакомисията, ръководена от Пламен Георгиев.

Такава е процедурата освен поради следствието за двете тежки закононарушения, само че и поради привличането към отговорност на общинаря от квотата на Българска социалистическа партия за укривателство на наркобоса Митьо Очите-Димитър Желязков.

Ще бъдат проверявани банковите сметки на Бенчев във компаниите му у нас, а по този начин също ще се нищи дали е имал офшорки, с които е въртял игри в екзотични страни.

Данъчните ще бъдат толкоз прецизни, че ще влязат в имението на Бенчо и ще погледнат за скъпите му картини и по какъв начин се е сдобил с тях. На инспекция ще бъдат подложени даже часовника и златните му украшения, с които обича да се кичи като благоприятен ром.

Въпросите на данъчните, прокурорите, следователите и проверяващите служители на реда ще изпотят Бенчев доста повече от розовите въпроси, които му задаваше Мария Цънцарова от екрана на кабеларката bTV.

И до момента в който преди 3 месеца Бенчев редеше лакърдии за бизнеса си, то в този момент се е притаил в болничното заведение в очакване бурята да го задмине.

Финансовата буря, обаче надали ще се отмие толкоз елементарно както проливните дъждове измежду лято.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР