Студен атмосферен фронт обхвана големи части от Съединените щати, най-мразовито

...
Студен атмосферен фронт обхвана големи части от Съединените щати, най-мразовито
Коментари Харесай

Сняг и минусови температури по Източното крайбрежие на САЩ и Канада

Студен атмосферен фронт обхвана огромни елементи от Съединените щати, най-мразовито е в Севрозиточните елементи на страната. Зимни стихии и в Канада, там се чакат значителни снеговалежи.

 © Българска телеграфна агенция
Минусови температури и изобилен снеговалеж усложняват ситуацията в редица американски щати. Заледени пътища и анулирани полети провалиха проектите на хиляди американци, решили да пътуват към Деня на Мартин Лутър Кинг, който се отбелязва през днешния ден.

В щатите Върмонт, Мейн и Ню Хемпшър температурите паднаха до минус 37 градуса. В щата Кънектикът над 20 хиляди души останаха без електричество. В щата Пенсилвания работи режим на изключително състояние. Снегът провокира транспортен безпорядък и в Масачузетс.

Снежни и студени бяха и почивните дни в Канада. В източните елементи на страната снежната завивка надмина 50 см. Температурите паднаха до минус 20 денем. Лошото време е съпроводено със мощен вятър, достигащ на моменти до 100 километра в час. В Монреал беше анулиран фестивалът на снега. В идващите дни се чака повишение на температурите и утихване напразно.
 Температурите паднаха до -37 градуса в Съединени американски щати Температурите паднаха до -37 градуса в Съединени американски щати
Студен атмосферен фронт обхвана огромни елементи от Съединените щати и Канада.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР