Студен атмосферен фронт, който преминава над страната ще понижи температурите

...
Студен атмосферен фронт, който преминава над страната ще понижи температурите
Коментари Харесай

Времето: Вятър от север носи захлаждане

Студен атмосферен фронт, който минава над страната ще намали температурите през днешния ден с към 5 градуса. Ще бъде предимно слънчево, само че с до сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър ще проникне леден въздух. Преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, а утринните ще са към момента високи - най-вече сред 5° и 10°, в обособени котловини и към 0°. В София минимална температура към 5°, оптималната - към 16°.

Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят и на височина 1200 метра оптималната ще бъде към 12°, а на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 16°-18°. Температурата на морската вода ще е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:46 часа и залязва в 18:35 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 49 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР