Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал уж оставката на

...
Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал уж оставката на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов крепи Тагарев, докато му иска оставката

Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал сякаш оставката на министър Тагарев.

Борисов сътвори и крепи сглобката. ГЕРБ гласоподаваха състава на Министерски съвет. Борисов крепи Тагарев, до момента в който му желае оставката. Е, няма на света такова раздвояване на личността, за което има специфичен медицински термин.

Номерата на Бойко са ясни. Но има ли още хора, които му се връзват?

Мога да напомня какво стана с Тагарев и по какъв начин се прави, когато ние участвахме в държавното управление на Петков. Стефан Янев и Петков се скараха. Янев беше отхвърлен като министър на защитата. Търсеше се нов министър. Кирил Петков пристигна късно вечерта на Позитано. Предложи Тагарев за министър. Отговорихме му изрично не. Опита се да ни убеждава.

Казах му: дано не си губим взаимно времето. Той няма да получи нашите гласове в Народното събрание, ще подам моята и на министрите на Българска социалистическа партия оставки и кабинетът пада. Кирил ме погледна невярващо. Тогава се обърнах към един от сътрудниците на парламентарната група и желаех лист и писалка. Щях да напиша оставките и да ги връча на премиера Петков. Тагарев не стана министър. Постът зае Заков.

Позиции се пазят с дейности, а не с ала-бала, Бойко.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР