Сцени като от филм на ужасите са се разиграли на

...
Сцени като от филм на ужасите са се разиграли на
Коментари Харесай

Пловдивчанка падна в пропастта на Бунарджика, с опасност за ...

Сцени като от филм на ужасите са се разиграли на рид Бунарджика в Пловдив през последната нощ, научи " Марица " от свои източници. 

52-годишна жена се е подхлъзнала и е полетяла в пропастта от огромна височина. Пловдивчанката се е търкаляла надолу, като по пътя си тялото й се е удряло в камъните. Накрая се е озовала съвсем в подножието, само че в безпомощно положение. Не е ясно какъв брой време е стояла в безсъзнание, само че е открита през вчерашния ден към среднощ, евентуално от инцидентни минувачи. 

Веднага е подаден сигнал на тел. 112. Линейка е откарала по най-бързия метод тежко потърпевшата жена до УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив. Към момента положението й е съществено, само че е нормализирано. Все още обаче е е с заплаха за живота, оповестиха за " Марица " от пресцентъра на лечебното заведение. Лекарите не се ангажират с прогнози. 

52-годишната жена е с извънредно доста контузии и счупвания. Все още не е ясно по какъв начин тъкмо се е стигнало до случая. Предполага се, че рухването е станало много по-рано, само че са минали часове до момента в който някой забележи пловдивчанката. 

Към момента единствената версия за случилото се е безразсъден случай, само че се ревизират и други. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР