Сцената на зала Сливен“ ще се превърне в арена на

...
Сцената на зала Сливен“ ще се превърне в арена на
Коментари Харесай

„Цветен камертон“ събира млади изпълнители от цялата страна

Сцената на зала „ Сливен “ ще се трансформира в сцена на музикалните умения и гения на млади реализатори от цялата страна. Поводът е обичайният Национален фестивал за млади реализатори на известна музика „ Цветен камертон “, който ще се организира в два дни.
Дълги години фестивалът подтиква и поддържа младите реализатори и им дава опция за реализация в региона на известната музика.

Официалното разкриване на осемнадесетото издание на състезанието ще се състои на 8 април, събота, от 12 ч. в зала „ Сливен “.

Тази година сили ще премерят 60 млади реализатори от цялата страна. Те ще бъдат оценени от звездно жури в състав - Хайгашод Агасян – композитор и създател на огромен брой песни за деца, Красимир Гюлмезов – поп артист, музикант, композитор, текстописец и аранжьор и поп певицата Теди Кацарова. В рамките на двата дни те ще имат опция да чуят по две осъществявания от всеки участник, едно от които е наложително ария на български език.

Водещи ще бъдат актьорите от Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ Николина Велчева и Димитър Марков.

Кулминацията в двудневната стратегия ще бъде гала-концертът и връчването на премиите на лауреатите на 9 април. Началото ще бъде обещано от 19.30 ч. в зала „ Сливен “. Победителят ще получи статуетка „ Цветен камертон “, диплом и парична премия от 500 лева

Зала „ Сливен “ ще бъде отворена и през двата дни за всички поданици и посетители на града. Входът е свободен.

Фестивалът се провежда от Община Сливен и Център за поддръжка за личностно развиване – Детски комплекс – Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР