Сцената на Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в арена

...
Сцената на Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в арена
Коментари Харесай

Рачков предизвика три звездни двойки

 Сцената на " Забраненото шоу на Рачков “ се трансформира в сцена на най-вълнуващите фамилни борби сред три звездни двойки. В провокациите на Димитър Рачков се включиха Део и брачната половинка му Мариана, барабанистът Венко и дамата на живота му – певицата Невена Цонева и рапърът Криско, дружно със своята обичана Цвети. В три занимателни кръга те танцуваха, пяха и ревизираха задоволително добре ли се познават, а жури на звездното съревнование бяха музикантите от бенд " Найс Ту Митю “ и Рафи Бохосян.

В първия кръг " Танци-манци “ трите блестящи фамилии изпробваха танцувалните си умения в разнообразни стилове, а съгласно бенда на " Забраненото шоу на Рачков “ най-добре се оправиха Цвети и Криско. Веднага по-късно двойките влязоха в борба на липсинк с известни части и там резултатът бе подравнен от Део и Мариана. Междувременно Део, Невена и Криско не пропуснаха да поздравят публиката в студиото и феновете на NOVA със страхотни музикални осъществявания. А Димитър Рачков се обърна към родителите си с прочувствен привет по случай 50-годишнината от техния брак.

Най-весело и мъчно се оказа третото предизвикателство " Палавата анкета “. Половинките на всяка двойка трябваше да отговорят на 10 въпроса, заложени от Рачков и свързани с общите им моменти и всекидневие. Оказа се, че най-добре се познават Невена и Венко, които имаха съвпадане при цели шест отговора. С последния кръг те обърнаха резултата и сграбчиха първото място в звездната фамилна конкуренция.

Тази вечер в " Забраненото шоу на Рачков “ част от Лудата стая станаха и звездната двойка Цвети и Криско. В най-смешното предизвикателство рапарът и красивата му половинка персонално изпитаха компликацията на актьорската специалност. 

Асистентка на Рачков във всички игри бе носителката на купата " Мис Рачков “ Полина Петкова, която бе и рожденичка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР