Сцената, монтирана на южния бряг на Марица с европейски пари,

...
Сцената, монтирана на южния бряг на Марица с европейски пари,
Коментари Харесай

Вандали разбиха новата сцена край Марица

Сцената, инсталирана на южния бряг на Марица с европейски пари, е унищожена. Вандали са разрушили гипсокартона, с който е облицовано дървото. Оцелелите части са нашарени с надписи. Поразията евентуално е сторена от безделниците, които явно са некадърни да правят потребни неща.

" За страдание, това не е единствена вандалска демонстрация. Ако не пазим това, което е направено в града, няма по какъв начин да го съхраним ", разяснява кметът на " Централен " Георги Стаменов. Той е подал сигнал до ръководителя на плана Соня Славчева, която се ангажира да ревизира дали компанията реализатор ще направи ремонт за своя сметка, или ще се наложи да се заплащат средства от градския бюджет.

Близо 7 млн. лв. коства реконструкцията на бул. " Марица " от панаирния мост до Адата, благоустрояването на крайбрежната алея с атракциите за деца и ремонтите към Понеделник пазара. Парите са предоставени на Община Пловдив по оперативна стратегия " Региони в напредък ". Поръчката беше предоставена на компания " Драгиев и ко ". Изпълнителят на строително-монтажните работи по закон не носи отговорност за вредите, нанесени на обекта от други лица. Градската администрация още веднъж би трябвало да бръкне в изтънелия общински бюджет, с цел да ремонтира потрошеното оборудване.

Георги Стаменов описа, че преди няколко дни са били принудени да чистят камари боклуци, струпани от клошари на крайбрежната алея. Напомни, че към този момент няколко пъти се прави ремонт в пешеходния подлез от северната страна на Тунела, който служи за цел на вандалите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР