Сценарий за съботния пленум с “добро и лошо ченге”Подкрепата за

...
Сценарий за съботния пленум с “добро и лошо ченге”Подкрепата за
Коментари Харесай

Нинова спасява кожата до президентските избори

Сценарий за съботния пленум с “добро и неприятно ченге”
Подкрепата за Румен Радев ще е параванът за оставане на власт, разясняват социалисти

Гласуват ѝ бюджет

Сценарий по какъв начин Корнелия Нинова да ръководи еднолично най-малко до президентските избори се стяга за първото присъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия тази събота на “Позитано” 20. Това разясниха пред “Труд” членове на аления пленум, които упорстват за оставката на председателката си след изборния провал и пагубните резултати на левицата.

Както към този момент “Труд” първи заяви, Нинова е заложила като първа точка от дневния ред поддръжката на Българска социалистическа партия за втори мандат на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. Приближените є социалисти ще призоват членовете на Националния съвет към “конструктивизъм” и ще бележит в интерес на оставането на Нинова на поста, вероятността от предварителни парламентарни избори, както и постоянният избор за “Дондуков” 2 през есента.

Самата Нинова била склонна да обещае пред другарите си, че подава оставка, само че след президентските избори.
Според осведомени с апаратните хватки, към този момент имало систематизиране на функции на “добро и неприятно ченге”, като част от рецензиите към ръководителя щели да се поднесат от най-близките є хора. След това обаче пленумът щял да се трансферира по тематиката за идните задания на Българска социалистическа партия и отчета на Нинова за околните парламентарни седмици. А ръководителят на предизборния щаб Георги Свиленски да направи къс разбор на резултатите от вота.

В дневния ред на съботното съвещание няма точка и за приемане на оставката на Изпълнителното бюро, което към този момент я подаде, само че устно, два дни откакто станаха ясни резултатите от парламентарните избори.

Не е без значение, че отново по време на съботния пленум, членовете му би трябвало да гласоподават годишния финансов доклад на Българска социалистическа партия за 2020 година и доклада за осъществяване на бюджета на Народно събрание на Българска социалистическа партия за 2020 година, както и приемането на структурата, щата и бюджета на Народно събрание на Българска социалистическа партия за 2021 година. Финансовата тематика също би притъпила офанзивите към Нинова, защото бюджетът на социалистите касае структурите по места.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР