Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути

...
Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути
Коментари Харесай

Няма светлина в края на тунела: жена оживя след 24 минути клинична смърт

Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути клинична гибел и описа по какъв начин се е чувствала през цялото това време. Жената разказа прекарването си в детайли в записките си „ Авеню на независимостта “ и неотдавна показа спомените си във форума Reddit.

Канади беше оповестена за мъртва след неочакван сърдечен арест през февруари тази година. Това евентуално се дължи на затруднения, породени от COVID-19.

Пристигналите на повикване лекари 24 минути се пробват да спасят живота й и вършат изкуствено дишане, с цел да рестартират сърцето й.

" След това лежах 2 дни в кома. Не помнех какво се е случило преди седмица или по-голямата част от времето, прекарано в интензивното поделение. Казаха ми, че от самото начало съм забравяла за какво съм в болничното заведение “, спомня си тези трагични дни Лорън.

Според дамата тя не е видяла това, което постоянно се разказва във филмите и медиите: целият й живот не минал пред очите й и нямаше светлина в края на тунела. Смъртта, съгласно нея, е по-скоро като сън, когато тялото и душата са завладени от възприятие на „ извънреден мир “.

" Имам възприятието, че първият ми живот завърши през февруари и се разсъниха за втория си живот с нова вероятност. Има доста тънка граница сред живота и гибелта. Благодарна съм, че мога да извозвам повече време с другари и семейство. Затова към този момент не се безпокоя за гибелта ”, обобщава дамата.

Тя беше принудена да си вземе отмора за известно време и се подлага на седмична терапия.

Между другото, казусът с Лорън Канади е неповторим, защото множеството хора не живеят дълго след своето „ възкресение “. Между 1982 година и 2018 година са документирани 65 случая, като единствено 18 пациенти са се възстановили изцяло.

из.Глас. бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР