Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути

...
Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути
Коментари Харесай

Няма светлина в края на тунела: жена оживя след 24 минути клинична смърт

Сценаристката Лорън Канади се върна към живота след 24 минути клинична гибел и описа по какъв начин се е чувствала през цялото това време. Жената разказа прекарването си в детайли в записките си „ Авеню на независимостта “ и неотдавна показа спомените си във форума Reddit.

Канади беше оповестена за мъртва след неочакван сърдечен арест през февруари тази година. Това евентуално се дължи на затруднения, породени от COVID-19.

Пристигналите на повикване лекари 24 минути се пробват да спасят живота й и вършат изкуствено дишане, с цел да рестартират сърцето й.

" След това лежах 2 дни в кома. Не помнех какво се е случило преди седмица или по-голямата част от времето, прекарано в интензивното поделение. Казаха ми, че от самото начало съм забравяла за какво съм в болничното заведение “, спомня си тези трагични дни Лорън.
Според дамата тя не е видяла това, което постоянно се разказва във филмите и медиите: целият й живот не минал пред очите й и нямаше светлина в края на тунела. Смъртта, съгласно нея, е по-скоро като сън, когато тялото и душата са завладени от възприятие на „ извънреден мир “.
" Имам възприятието, че първият ми живот завърши през февруари и се разсъниха за втория си живот с нова вероятност. Има доста тънка граница сред живота и гибелта. Благодарна съм, че мога да извозвам повече време с другари и семейство. Затова към този момент не се безпокоя за гибелта ”, обобщава дамата.

Тя беше принудена да си вземе отмора за известно време и се подлага на седмична терапия.
Между другото, казусът с Лорън Канади е неповторим, защото множеството хора не живеят дълго след своето „ възкресение “. Между 1982 година и 2018 година са документирани 65 случая, като единствено 18 пациенти са се възстановили изцяло.  Живот след гибелта, възкресение, неповторими истории, любознания, клинична гибел, Англия Лорън Канади написа книга за невероятното си преживяване Снимка: Lauren Canaday
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР