Сценаристите твърдят, че песента е народно творчество и са я

...
Сценаристите твърдят, че песента е народно творчество и са я
Коментари Харесай

Скандалът се разраства: И “Шоуто на Слави” се засрами от гну...

Сценаристите настояват, че песента е национално творчество и са я намерили инцидентно, само че парчето го няма в мрежата

 

7/8 тв на Слави Трифонов се засрами от ария, отдадена на Лена Бориславова, в която тя е наречена “уморена кака Лена, гладна хиена ” и с още куп много по-неприятни думи, изключително за жена. Официално парчето е нещо като “Дунавското хоро ” - национално творчество, зад което има съответни създатели, които обаче толкоз са засрамени от необикновено грубия текст, че не желаят да се обявяват, написа " ".

 

 Кадър от видеото към песента

 Кадър от видеото към песента

Обидната ария, в която с видео фрагменти се наблюдава кариерата на говорителката на бившето държавно управление на Кирил Петков, е кавър на огромния шлагер на турския артист Мустафа Сандал от 1997 година “Араба ” (кола на б.р.), известен у нас и като турбофолк шлагера “Хищна хиена ” на Петра от 1998 година Текстът е по-груб вид на “Хищна хиена ”. Сценаристите на Слави обстойно и нашироко разискват песента за Лена и изясняват, че била национално творчество и инцидентно са попаднали на нея. Тя обаче не може да бъде открита в интернет от различен първоизточник.

Любопитно е, че
самият Слави има кавър на Мустафа Сандал
под заглавието “Моя си, моя ”.

Текстът е толкоз противен, че дори Недялко Недялков от уеб страницата “Пик ” прочут с сериозното си отношение към Кирил Петков, отбрани Лена Бориславова. 

 Слави Трифонов

 Слави Трифонов

Коментарите в мрежата са в двете крайности. Част от феновете пишат: “Суперпесен! Точно на място е текстът ”, “Браво на Слави ”, “По автентичен случай ”. Други обаче са мощно възмутени: “С голямо неспокойствие
чакам да извършите такава ария и за шоумена от Учиндол ”,
“Благодаря ви за тази ария! Това е толкоз пошло, безмозъчно жалко и грозно, че към този момент няма потребност никой на никого да изяснява какъв брой сте долни – вие сами си се показвате. “Творба ” с толкоз стойност и смисъл, колкото и мимолетното ви присъединяване в политиката на България.

Приятно да ви е копаенето на дъното на септичната яма, в която сте се благоустроили!

Поне в Народното събрание към този момент няма да ви гледаме муцуните ”. В доста от мненията хората недоумяват и по какъв начин сценаристите на Слави могат да пуснат сходна подигравка, в случай че “Има подобен народ ” са били съдружни сътрудници с Политическа партия и са били дружно в един кабинет.

Политическа партия: Към листата с ответници се
присъедини група неосъществени сценаристи
“Продължаваме смяната ” популяризира известие, в което се споделя, че “към листата с ответници се причисли и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се усеща максимален мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение ”.



Слави Трифонов им отговори като пусна във фейсбук страницата песента за Лена с коментар: Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм.
Нека се посмеем дружно. "
Маргарита Петкова: Играта слиза доста ниЗко  
 

 Маргарита Петкова
“Подобни неща са отвън рамките на морала, сатирата е част от изкуството, само че не поднесена по този метод, играта слиза на доста ниЗко равнище (държа да е със З - от низост) и от това не печели никой. Такива осъществявания биха провокирали спонтанни еуфорични реакции у хора, неспособни на момента да се замислят както би трябвало.

Много е тъпо, че такива неща се появяват и са налични до всички. Не е това методът да уязвиш политическия си конкурент, само че с цел да го осъзнаеш, би трябвало да имаш морал. Това са творби еднодневки, само че горчивината от неналичието на морал остава и един ден няма по какъв начин хората да не се сетят за това.

Не съм слушала това осъществяване и няма да го чувам, само че сходни заигравки са долен морал ”, разяснява поетесата Маргарита Петкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР