Стряскащо, но и отрезвяващо плашило се появи край оживен роден

...
Стряскащо, но и отрезвяващо плашило се появи край оживен роден
Коментари Харесай

Още ви е рано: Появи се плашещо, но отрезвяващо послание край път СНИМКА

Стряскащо, само че и отрезвяващо чучело се появи край многолюден роден път. Черна фигура с коса, която умерено може да оприличим на Смъртта от митологията, носи ясно обръщение - шофирайте деликатно.  Още повече, че на на " гърдите " ѝ стои красноречиво редуциране - ПТП, тъй че да не се объркаме.

" Още ви е рано ", оправя своето обръщение героя към водачите, които се движат на пътя Ловеч - Плевен. За необикновената панорама сигнализират точно минаващите по сектора.

По всяка възможност това е акция на човек, който желае да призове за по-внимателно шофиране, отбягване на рисковите маневри и предотвратяването на нова серия съдбовни произшествия, които лишават без време животите на хора от всевъзможни възрасти по пътищата на страната.

Проявата се приветства от хората, които се сблъскали с крайпътното обръщение, и онлайн, и в обществените мрежи.

" Това през днешния ден ми се мярна на пътя Ловеч - Плевен до някогашните градини с праскови ", написа Валентин В.

  " Какво му е на анимационния воин? Всичко се прави с концепция, без значение по какъв начин ще наподобява! Едни одобряват гибелта за опасност, а други се сещат за децата, които ги чакат! Важно е всеки да се замисли, че не е самичък и някой някъде го чака! ", написа Деси Н.  " Браво на тях, нека повече хора се замислят по какъв начин карат ", написа Радослав П.  " По-респектиращо от анимационния воин на Брестовец ", отбелязва Тихомир И. Припомняме, че преди седмици две други сходни акции също приканиха за пътна сигурност. Те още веднъж бяха в Плевенско, още веднъж на същия път.
Край село Брестовец имаше човек, преоблечен на бяло зайче, държащ обръщение. " 5 дни без жертви " - тези думи имаше на белите листи. Дни по-рано дама, облечена с костюм на мече, също насочи апел към водачите да карат деликатно.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР