Стряскаща промяна! Певицата Бионсе превърна дъщеря си Блу Айви в

...
Стряскаща промяна! Певицата Бионсе превърна дъщеря си Блу Айви в
Коментари Харесай

Потрес! Бионсе превърна Блу Айви в копие на Кардашиян (Снимки)

Стряскаща смяна! Певицата Бионсе трансформира щерка си Блу Айви в копие на Ким Кардашиян. Златното дете на поп кралицата се появи на публична вечеря, съвсем като някоя от сестрите Кардашиян. А е единствено на 11.

 

Трите дами Ноулс - Тина, щерка й Бионсе и внучката й - Блу Айви се появиха в публични вечерни рокли за церемония вечер, на която певицата трябваше да пее по-късно. Изпълнителката обаче шокира всички, когато разреши на щерка си да наподобява като най-малко 10 години по-голяма в формалния си тоалет. Блу Айви носеше вечерна сатенена рокля  с надълбоко деколте, сандали с ток, диамантена огърлица и обеци, които евентуално костваха най-малко няколко милиона.  Отгоре на това дъщерята на поп дивата беше с грим, а и прическата й я правеше по-възрастна.

 

Момиченцето е единствено на 11 години, само че наподобява като пораснала жена, което смути значително организации за отбрана на децата. А поради и слуховете, че зад кулисите на Холивуд се случват потресаващи неща с малолетните звезди, мнозина приканиха певицата освен към по-отговорно държание към децата си, само че и да запази детството на наследничката си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР