Струва ви се, че във връзката ви всичко е наред.

...
Струва ви се, че във връзката ви всичко е наред.
Коментари Харесай

Три признака, че това не е правилният човек

Струва ви се, че във връзката ви всичко е наред. Но въпреки всичко нещо ви изтезава и не разбирате за какво. В този случай би трябвало да слушате тялото си и да се доверите на инстинктите си.
Вашето тяло може да алармира, че неверният човек е до вас. Ето кои са красноречивите признаци.
 Болести, за които предизвестяват нощните кошмари Болести, за които предизвестяват нощните кошмари
Някои болести могат да доведат до ужасни кошмари. Кои са те, научаваме от асистентът в катедрата по поликлинична терапия на Руския...
1. Не спите добре
Не можете да спите в едно легло с колегата си. Не можете да се отпуснете изцяло: освен мозъкът ви, само че даже тялото и мускулите са в някакво напрежение. Борейки се с безсънието, заспивате измежду нощ, а на сутринта, несъмнено, се събуждате изцяло съкрушени и към този момент изтощени. Но в това време, у дома или даже на друго легло, спите сносно и не се оплаквате от бодърствуване. Това от време на време се случва, когато сте в нова връзка и когато сътрудникът ви към момента не ви е толкоз непосредствен.
Но в случай че сте дружно отдавна, а безсънието непрекъснато участва, когато заспите с него, допустимо е да сте с неверния мъж. Вашето тяло, на равнище инстинкти, не се усеща изцяло в сигурност и затова не може да се отпусне. Активира се производството на адреналин и не можете да заспите.
2. Изпитвате непрекъсната отмалялост
 Как да заздравим съня си и да избягаме от кошмарите? Как да заздравим съня си и да избягаме от кошмарите?
За да се избавите от кошмарите, би трябвало да избягвате несъразмерното напрежение и да не увеличавате напрежението, поучава в изявление за " Вечерна М...
Вече имате връзка с човек не на равнище инстинкти, а на равнище сила. Когато сте покрай „ вашия “ мъж, непосредствен по дух, близостта ви зарежда с сила. Не постоянно ще бъде позитивно, изключително когато се карате. Но тази сила сигурно ще бъде „ жива “, кипяща, давайки ви жизненост. Ще бъдете дейни, даже в случай че тази активност е ориентирана към стабилизиране на връзката. Когато във връзката ви всичко е наред, е се чувствате удовлетворени от живота и изпълнени с сила, ще имате нови хрумвания и предпочитание да ги реализирате.
Ако неверният човек е наоколо, всичко ще се случва тъкмо противоположното. В най-хубавия случай няма да ви зареди с сила, а в най-лошия, също така ще извлече от вас личната ви сила. Неправилно определен сътрудник не ви дава нищо в подмяна, не се чувствате дейни и радостни, освен нямате нови хрумвания, само че даже мислите за ежедневните грижи с блян и отмалялост. Обзема ви цялостна незаинтересованост и отвращение да вършиме каквото и да било.
3. Изпитвате комплекси
До обичан и обичащ човек, вие се превръщате в себе си, изцяло се отпускате, чувствате се уверени. Ако до вас въобще не е този, който би трябвало да бъде, вие не се чувствате пълновръстен човек, изключително във връзка с външния тип. Започвате да се съмнявате в своята прелест, да ви обземат комплекси и да изпитвате подозрения по отношение на мозъка си, възприятието за комизъм, платежоспособността си и така нататък
 Какво ни демонстрират кошмарите, които сънуваме постоянно? Какво ни демонстрират кошмарите, които сънуваме постоянно?
Зигмунд Фройд потвърждава, че сънищата ни в действителност са нашите страхове. Те в действителност са знак за някакъв проблем. Кошмарите могат да бъдат и с...
В такива случаи има две крайности: или ставате по-добри във всичко, или спирате изцяло да се грижите за себе си. В първия случай се стартирате да се обличате с облекла, които в никакъв случай до момента не сте носили, слагате грим. Тоест подсъзнателно към този момент не желаете да бъдете себе си, тъй като най-вероятно вашият сътрудник не ви харесва по този начин. В другата прекаленост просто пренапрягате себе си - и тук се отразява същата непрекъсната отмалялост, незаинтересованост и липса на предпочитание за живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР