Струва ви, се че мечтата ви изглежда неизпълнима? Не сте

...
Струва ви, се че мечтата ви изглежда неизпълнима? Не сте
Коментари Харесай

Как да направите така, че желанието ви да се сбъдне за седмица

Струва ви, се че фантазията ви наподобява неизпълнима? Не сте прави. Абсолютно всяко предпочитание е изпълнимо. Важно е единствено вярно да го намислите.Тази лесна техника за осъществяване на стремежи ще ви помогне да осъществите своята фантазия. Ако сте подготвени, започнете още в този момент!

Техника за извършване на стремежи

За начало би трябвало да се запознаете с това по какъв начин се извършват желанията и какви дейности са нужни за задачата. Няма потребност да разчитате на магически джин или златна рибка. Трябва сами да постигнете мечтаното. Разкажете за своите цели на Вселената! По какъв метод? Ще ви помогне силата на мисълта.

Вашата фантазия би трябвало да има отношение единствено към вас. Не би трябвало да желаете помощ за родственици или другари. Те могат да създадат това и сами. Има още едно значимо предписание – пожеланото никога не трябва да бъде във щета на някого. Вашата фантазия би трябвало да бъде изпълнена с положително.

Формулирайте желанието си по този начин, като че ли това се случва в този момент. Важното е да не употребявате каквито и да е отрицания! Например „ Не желая да болен съм “ е погрешно, а „ Аз съм здрав “ е това, което е нужно!

Напишете желанието си на лист и напишете периода, в който желаете всичко да се извърши. Важни са всички детайлности. Конкретиката е вашият най-хубав вид.

След всички тези дейности закрепете всичко с тези думи-амулети:

„ Нека всичко пожелано се сбъдне в живота ми и ми донесе наслада и благополучие. Да бъде по този начин! “

Изгорете листа и се пробвайте да не мислите за това.

Помнете, че ритуалът работи единствено при положение, че се отнесете към него изцяло съществено. Трябва откровено да вярвате, че всичко ще се реализира.

Така че не трябва да бездействате. Направете по този начин, че вашата фантазия да стане по-близка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР