Струва си да се вслушате в тези съвети, няма да

...
Струва си да се вслушате в тези съвети, няма да
Коментари Харесай

За да разберете човека добре – вгледайте се в челото му

 Струва си да се вслушате в тези препоръки, няма да сгрешите

Познавайки основите на физиогномиката, можете да разберете доста за един човек единствено с един взор. Например, такава част от лицето, като челото, крие доста информация. Например, за характера на притежателя, за неговите интелектуални качества.

Високо

Високото чело демонстрира високо равнище на просветеност, интензивност и предприемачески дух на индивида. Такива хора са отлични предприемачи и водачи. Обикновено те се отнасят добре с хората, отворени са към всичко ново и непознато. Високото чело нормално се среща при тези, които са постигнали доста в живота.

Ниско и необятно

Упоритостта и търпението са главните характерности на хората с ниско и необятно чело. Те имат огромен капацитет, само че им липсва интензивност и деятелност, с цел да осъществят задачите си. Такива хора избират да заемат позицията на външни наблюдаващи. Характеризират се със невзискателност, свенливост, подозрение в себе си.

Тясно

Сред учените най -често се срещат хора с тясно чело. Характеризират се с прочувствена безчувственост, прозорливост, решителност, дебелоглав, свирепост. Такива хора не могат да бъдат наречени съчувствени, по тази причина не очаквайте състрадание и съчувствие от тях. Когато вземат решения, те се управляват само от здравия разсъдък, само че не и от усеща или страсти.

Под формата на буквата „ М “

Ако сте видели човек с чело под формата на буквата „ М “, тогава знайте, че това е креативен и невероятен човек. Тази форма на челото най -често се среща измежду музиканти, художници, артисти, писатели и други Те също могат да са сполучливи в дизайн, изкуство, инженерство. Но за такива хора е доста мъчно да намерят общ език с прагматични лица и тези, които схващат единствено числата. Често хората с тази форма на челото вземат импулсивни решения. Характеризират се с сензитивност, накърнимост, романтика.

Квадратно

Мъжете с квадратно чело са практични, деликатни, обичат да пресмятат всяка стъпка авансово. Жените с тази форма на челото са необикновено енергични, дейни и избират да преобладават. Наличието на белези или други недостатъци по челото са свидетелства за трагичен персонален живот.

Потънало и вдлъбнато

Хората с тази форма на челото са работливи хора без особени упоритости. Те печелят тъкмо това, което би им било задоволително, с цел да живеят удобно, само че не могат да бъдат наречени надеждни във връзка с връзките. Потънало чело, съчетано с дълъг нос   е сигурен знак за ниска просветеност.

 

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР