Струва ми се, че това беше последната победа на ИТН.

...
Струва ми се, че това беше последната победа на ИТН.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с прогноза: Това беше последната победа на Има такъв народ

Струва ми се, че това беше последната победа на Има Такъв Народ. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова по време на разискването на периодите сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

" Надявам се от този спор схванаха кой - кой офис е посещавал., сподели Десислава Атанасова. По думите й се е оказало, че партиите на смяната, на митинга и на алтернативата не са такива.
 Нинова уязви новите партии в Народното събрание: Борисов е доста по-сериозен конкурент Нинова уязви новите партии в Народното събрание: Борисов е доста по-сериозен конкурент
Търпяла съм доста повече от това, което през днешния ден ми причинявате - Борисов е доста по-сериозен конкурент. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Ни...

Тя обърна внимание, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили още в петък са дали своят вот срещу удължаването на периода сред първо и второ четене на актуализацията, тъй като няма време.

" Не знам в този момент кой ви пречи. Допреди ви пречеше ГЕРБ, против който се обединихте под юмрука на президента с една единствена мисъл да ни изчегъртате. И да, г-жо Нинова, имаме самочувствието да сме тук ", уточни Десислава Атанасова, представена от Фокус.

По думите й има някакво задкулисие, само че ГЕРБ не взе участие в него.

" Това е най-полезното от двучасовия спор, а другояче извънредно време е, уважаеми сътрудници, както си избрахте ръководител на Народното събрание, ръководители на комисии и добре осребрихте някои постове, както намирате единодушие по някои тематики, най-сетне да се разберете и за актуалиацията на бюджета, против която ГЕРБ изрично се опълчи, само че нали вие алтернативата ще дадете нов късмет на България. Хайде давайте го. Кой в този момент ви пречи? ", попита още Десислава Атанасова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР