Струва ми се, че няма мнозинство в парламента. Колегите всеки

...
Струва ми се, че няма мнозинство в парламента. Колегите всеки
Коментари Харесай

Делян Добрев: Да се купуват депутати е най-голямото престъпление в една парламентарна демокрация


Струва ми се, че няма болшинство в Народното събрание. Колегите всеки ден споделят, че им трябват 12 депутати и вървят пазарлъци. Това да се купуват депутати е най-голямото закононарушение, което може да се случи в една парламентарна народна власт. Това съобщи някогашният министър на енергетиката и народен представител от ГЕРБ -  в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ в никакъв случай не е изпадала в сходна обстановка. Ние в никакъв случай не сме пазарували депутати, а сме водили договаряния с самостоятелни депутати, само че те са ни подкрепяли съгласно свободната си воля “, уточни той.

Според Добрев сме очевидци на голяма корупция. Той даде за образец покупко-продажбите на някогашния шеф на компания „ Мед “, който оглави „ Булгаргаз “. Вече имало импортиран сигнал и до Прокуратурата. изрази опасения, че по спрените контракти с „ Газпром “ може да се наложи да плащаме неустойки. Той още веднъж повтори, че в този момент купуваме съветска газ, само че през медиатори, което го оскъпява.

„ За шест месеца унищожиха страната. През 2012 година петролът беше по-скъп от в този момент (2,73 лева.), акцизът беше същия. Асен Василев имаше четири срещи в „ Лукойл “ и по-късно цените скочиха. Не ми се коства обикновено. Помощта от 0,25 лева още не сме я видели. Малкото пари в страната се пилеят по възмутителен метод. Затова и никой не поддържа бюджета. Има Такъв Народ по тази причина напуснаха и обединението. 1,4 лв. се губят от бюджета по перо „ енергетика “. За другите пера не знам “, не спести упреците си.

По думите му ръководещите не са потвърдили нито една корупционна договорка за последните 12 години.

„ И за американския газ има неясноти. Никой не споделя къде се разтоварва този танкер “, сподели депутатът от. Добрев добави, че имат информация, че той се разтоварва от турската компания и ни се препродава.

Според плановете на дългът на България ще се утрои, в случай че кабинетът се резервира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР