Струва ли ви се, че числото 7 е навсякъде около

...
Струва ли ви се, че числото 7 е навсякъде около
Коментари Харесай

Числото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случи

Струва ли ви се, че цифрата 7 е на всички места към вас? Поглеждате часовника и виждате, че една от стрелките демонстрира точно него. Отваряте пощата си и откривате, че имате 7 непрочетени известия. Взимате телефона си и какво да видите – 7 пропуснати позвънявания!

Изглежда, че седмицата е по петите ви. Но дали единствено по този начин ви се коства или нейното наличие във вашия живот не е по никакъв начин инцидентно.

Числата, с които се сблъскваме всеки ден, не служат единствено за премерване или означаване на някакво количество. Чрез тях Вселената контактува с нас, наставлява ни и ни подсказва по кой път да поемем. Така че, в случай че умеем да разчитаме вселенските знаци, бихме могли доста да улесним живота си.

Как обаче бихме могли да тълкуваме честата поява на цифрата 7 в всекидневието ни? Седмицата е доста специфична цифра. Чрез нея Висшият разсъдък ви дава знак, че се справяте отлично. Успели сте да определите целите си вярно и в този момент се движите сполучливо към тях.

 Числото 7 ви преследва на всички места? Ето какво ще ви се случи

Когато започнете постоянно да попадате на цифрата 7, бъдете сигурни, че вашите стремежи и мисли са верни. Имате всички шансове да реализирате фантазиите си и е въпрос на време и още малко старания, до момента в който това се случи.

Просто имайте повече има вяра в себе и в другите. Не бъдете прекомерно скептични и неуверени. Вдъхнете си кураж и заявете на света какво желаете. Повярвайте в личните си благоприятни условия и в положителното у хората. Работете в екип и постоянно мислете положително. Добрите мисли ще преобразят живота ви.

Вижте още за смисъла на числата и нумерологията!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР