Струмяни. Държавата трябва да си върне функциите за просперитета на

...
Струмяни. Държавата трябва да си върне функциите за просперитета на
Коментари Харесай

Атанас Костадинов, БСП: Държавата трябва да си върне функциите за просперитета на гражданите и развитието на националната икономика

Струмяни. „ Държавата би трябвало да си върне функционалностите за просперитета на жителите и развиването на националната стопанска система “. Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Атанас Костадинов на среща в Струмяни за „ Визия за България “, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . По думите му с изключение на за съблюдаване на пазарните правила, правовия ред, законността, които да подсигуряват общественото и икономическо развиване, страната би трябвало да е поръчител за достолепието, виталния стандарт, развиването и превеждането на българския народ през дългогодишната и задълбочаваща се рецесия. „ Имаме потребност от национално единодушие по националните цели и районните акценти - мощна държавна поддръжка за конкурентните преимущества на нацията и районите “, сподели още Костадинов.
„ Един от значимите въпроси за нашата стопанска система е основаването на обединен заможен указател “, съобщи депутатът Даниел Йорданов . По думите му има потребност от повсеместен пакет от ограничения за отбрана на собствеността и дейно стопанисване на земята. „ В нашата Визия залагаме на дейна държавна политика в селскоспопанското произвеждане, която се показва в държавно финансиране на дребните и междинни ферми “, сподели той.
„ Нашата Визия е манифест на смяната. Искаме в нея да съберем мнението на максимален брой българи “, съобщи националният представител Чавдар Велинов . Той акцентира, че главните няколко стълба на всяко едно общество са образованието, опазването на здравето, стопанската система и районната политика и точно за това Визията залага на тях, само че е отворена за предложенията, концепциите и рецензиите на хората.
Събралите се в залата хора зададоха на представителите на левицата въпроси за ограничения за опазване на земеделските земи, неработещи напоителни системи, отводът на централната власт за връзка с жителите и отговор на въпросите им, употребата и неприятното възнаграждение на човешкия труд, противозаконната сеч в района, всеобщото заличаване на природата и река Струма при градежа на автомагистралата и неспазване на екологичните правила.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР