Структури на БСП от цялата страна и кметове на левицата

...
Структури на БСП от цялата страна и кметове на левицата
Коментари Харесай

Структури на БСП от цялата страна заявиха подкрепа за Румен Радев

Структури на Българска социалистическа партия от цялата страна и кметове на левицата излязоха с заявления в поддръжка на президентската двойка Радев – Йотова.

„ Призоваваме към интензивност всички наши членове и симпатизанти. Позицията на Българска социалистическа партия е ясна и безапелационна – показваме нашата безрезервна поддръжка за Румен Радев и Илияна Йотова ”, се споделя в декларация на бургаски социалисти.
Радев с повече гласове от първия тур на президентския избор 2016
348 631 повече печели на първи тур президентът Румен Радев, съпоставено с първи тур на изборите през 2016 година, демонстрират данните на ЦИК. Ка...

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия във Велико Търново също одобри позиция в поддръжка на кандидат-президентската двойка. В нея се показва, че великотърновските социалисти са първите в страната, които са подкрепили на общинска конференция Радев, освен това още през януари. В позицията се споделя още, че при последния цикъл събрания на главните партийни организации Радев и Йотова са били единствена номинация в цялата община.

„ С тях стартира нов стадий в политическия живот на България! Затова и ние на 21.11.2021 година ще отидем до изборните секции и ще ги подкрепим! ”, декларират социалистите от общините Девин, Борино и Чепеларе. Подобна е декларацията и на Българска социалистическа партия – Габрово. В нея се споделя, че членовете застават твърдо зад Радев и Йотова.

С заявления в тяхна поддръжка излязоха и социалистите от Стара Загора, Перник, Нови пазар, Нова загора и други общини от цялата страна.

В началото на седмицата апел разпространиха и групата евродепутати от БСП/ПЕС, както и Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в София. Според тях „ България има потребност от президент с потвърдени правила и възприятие за дълг ”, какъвто е Радев.
Герджиков заприказва в един звук с Нинова за задкулисието и Радев
„ Очаквам, че на балотажа ще бъдем подкрепени от доста необятен кръг български жители, както призоваваме през цялото време ”. Т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР