Структурата на жените от различните континенти и раси е различна.

...
Структурата на жените от различните континенти и раси е различна.
Коментари Харесай

Жената дете

Структурата на дамите от другите континенти и раси е друга. Различни са даже и тези на околните родственици. Африканките са най-вече със закръглени стомах и бедра и крушовиден бюст, азиатките са ниски, с тънки, фини кости и дребен бюст, европейките – със междинна височина, плосък стомах и полусферичен бюст. Независимо в коя част на света се намират, сред дамите има такива, които имат очебийно женствено лъчение, има мъжкарани, а също и дами деца.

Въпреки ниския си растеж, дамата дете не може да остане незабелязана. Тя е дребна, само че задоволително енергична, че да притегли вниманието на всички места, където отиде. Свикнала е с мисълта за растежа си, тъй като в детските и младежките си години постоянно е била най-ниската и най-леката. Не е споделяла терзанията на съученичките си по отношение на клатещия се бюст в часовете по физическо, тъй като самата тя е била към момента с плоски гърди. Това, несъмнено, е създавало и своите неудобства, тъй като не е предизвиквала толкоз засилен интерес у момчетата.

Не всяка ниска и дребна жена може да бъде наречена жена дете. Освен конструкция, това е и положение на духа. Тя може да поддържа връзка еднообразно добре както с 4-годишните, по този начин и с дядовците им. Разбира добре детския език, може би тъй като и самите деца я одобряват като равносилен сътрудник. Тя не намира за невъзпитано да ви се изплези, а и когато го прави е очарователно. Младежкият й дух изцяло дава отговор на блясъкът в очите й и руменината по бузите й. Поставена в компанията на възпитаници в гимназията, тя мъчно ще се разграничи, даже да е предходна 30-те. Понякога това основава компликации в реализацията на дамата дете. Заради растежът и характера й не на всички места я одобряват съществено. Работодателите и сътрудници постоянно се отнасят към нея по-скоро като към някой, който занапред би трябвало да се учи, в сравнение с като човек с опит и умения.

Жената дете има компликации с намирането на тоалети. Не единствено че постоянно би трябвало да намира най-малкия размер, само че от време на време даже и той се оказва огромен. Тя избира дънките и спортните обувки пред копринените блузи и високите токчета. Това са нейните облекла, освен тъй като са комфортни, а тъй като оптимално се приближават до вътрешното й аз – свободни и гъвкави.

Жената дете може да бъде добра манипулаторка и изкусителка поради външния си тип. В нея живеят две персони – почтеното момиченце и опитната жена. Тя влияе по женски на мъжката половост, само че от време на време отвръща по детски – със боязън и стеснителност. Изключително чувствена е, тъй като е запазила страстите на две възрасти. Успешната любовна връзка с жена дете се гради първо на другарство, а по-късно на фамилиарност. Мъжът до дамата дете е неин приятел, поддръжник, ухажор, покровител, а постоянно извършва и ролята на татко. Това кара сътрудникът й да се усеща мощен и незаместим – същински еликсир за мъжкото его.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР