Строшени дървета и стъбло, както и пострадали коли са само

...
Строшени дървета и стъбло, както и пострадали коли са само
Коментари Харесай

Шумен след бурята

Строшени дървета и стъбълце, както и потърпевши коли са единствено част от равносметката след снощната стихия в Шумен, написа ДАРИК.

Красимир Косев, гл. експерт „ Превенция и действия по отбрана на популацията “ в Община Шумен, съобщи, че са получени повече от 40 сигнала за паднали дървета и кабели.

Най-много са провалите в северозападната част на града, а работници от общинските предприятия са работили до 24 часа, с цел да обезпечат проходимостта на улиците. Косев разясни, че в момента работят по разчистване на клоните и улиците, както и на водосъбирателните шахти, с цел да не се стигне до наводнения при нови превалявания, изясни той.

Специалисти от Община Шумен вършат оглед на детските площадки, които са наранени от бурята.
В Шумен най-пострадали са регионите към улиците „ Кирил и Методий “, „ Ген. Столетов “, „ Васил Друмев “, „ Васил Априлов “ и кварталите „ Гривица “ и „ Боян Българанов “.  Бурята е пречупила клони от върха на голяма липа в двора на Детска градина „ Латинка “ на улица „ Любен Каравелов,  които са се преплели в короната на дървото. Мястото е обезопасено и сега се подхващат ограничения за тяхното премахване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР