Строителят на Лот 2 на Тракия Трейс Груп Холд АД

...
Строителят на Лот 2 на Тракия Трейс Груп Холд АД
Коментари Харесай

Строителят на Лот 2 на „Тракия” отговори на обвиненията

Строителят на Лот 2 на „ Тракия ” " Трейс Груп Холд " АД отговори на обвиняванията, направени от министъра на Министерство на регионалното развитие арх. Иван Шишков и министъра на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев на конференция в сряда. 

" Изразяваме противоречие с показаните данни и внушения на конференцията дадена от министъра на Министерство на регионалното развитие арх. Иван Шишков и министъра на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев на 12.10. 2022 година Изнесените отзиви и " констатации " по отношение на построяването на Автомагистрала " Тракия " ЛОТ 2, сектор Стара Загора-Нова Загора от км. 201+100 до км 241+900-основно трасе демонстрира, че те не се базират на професионален разбор и не дават отговор на обстоятелствата ", безапелационни са от строителното сдружение. 

" ЛОТ 2 на Автомагистрала Тракия е най-проверяваният строителен обект в Р България . Извършени са 140 инспекции. През 2011 и 2014 година представители на Европейската комисия вършат инспекции, както по време на осъществяването на обекти по Оперативна програма " Транспорт ", част от които е Автомагистрала " Тракия-ЛОТ 2,3 и 4 ", по този начин също и при правене на одитния отчет след завършването на строителството-не са установени никакви нередности и несъответствия.​​​​​​ ", безапелационни са от " Трейс Груп Холд ".


by
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР