Строителството по Черноморието не спира. Обектите са временно спрени заради

...
Строителството по Черноморието не спира. Обектите са временно спрени заради
Коментари Харесай

Скандален строеж на морето! Къщите на съседите пропадат

Строителството по Черноморието не стопира. Обектите са краткотрайно спрени поради влязлата в действие възбрана от 15 май. Поредният сигнал със подозрения за нарушавания е от Созопол, оповестява bTV.

Новият градеж е на мястото на канара, на метри от морето и тежката строителна техника е разрушила част от парцела на живеещите над него. Те се тормозят, че постройките ще пропаднат и алармират за редица нарушавания.

„ Строителната компания влезе в нашия имот повече от 2-3 метра, без да е поискала позволение, без да осведоми нас- притежателите. Повикахме полицията, повикахме общината, никакви дейности не последваха ", споделя Денис Кузмин.

„ Въженцето, където е, това е разграничителната линия, те са вътре с метри в нашия имот, бутнаха ни оградата, нямаме ограда към този момент, никой не споделя дали ще се възвърне ", декларира различен пострадал Георги Бонев.

Седалището на строителната компания е в Пловдив. По документи градежът е бил безупречен, установи първата инспекция на общината. От самата компания също не знаят за някакви проблеми с обекта, стана ясно в телефонен диалог.

В понеделник ще има нова инспекция. Заради възбраната за строителство в курортите обектът ще бъде замразен за лятото, в случай че не се засилват свлачищни процеси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР