Строителството на втори лифт в Банско е възможно, но работата

...
Строителството на втори лифт в Банско е възможно, но работата
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Строителството на втори лифт в Банско е възможно

Строителството на втори въжен превоз в Банско е допустимо, само че работата към момента не е свършена . Това сподели вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов в ефира на радио " Фокус ".
Той посочи, че би трябвало да се одобри второ решение на Министерския съвет, с което да се промени анекс в концесията, с цел да разреши построяването на ски оборудването. „ Тогава концесионерът ще може да стартира проектирането на втори кабинков въжен превоз, който също ще премине през екологична оценка и ред процедури. След издаването на позволение и в случай че още не е минал меракът на концесионера, построяването може да стартира. Ние си мислим, че хората стоят и чакат да получат позволение, само че времето минава. В останалия интервал, който е по-малко от 12 година до края на концесията, един подобен въжен превоз няма по какъв начин да се изплати “, изясни Симеонов.
Той изрази вяра концесионерът да не се откаже от договорката . Според него всички старания, полагани до в този момент, са били, с цел да се даде опция на изявилия предпочитание бизнесмен за деяние.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР